English News
Go to content
Член автор: доброволец писател (България) / Публикувано на: 17 Ноември, 2013 (1-во издание статия) / 17th Blót-mónaþ 2263.RE
Имигранти и имигрантска престъпност, проблем за целия Европейски Съюз

EJP
Алжирски имигрант бе извършителят на кървава атака в София, България.
Престъплението бе извършено около 2 часа през нощта на 2 Ноември.
Причината за което е повишаването броя на имигранти от третия свят, както във всички европейски нации.

България отскоро вижда огромен прираст на престъпления на имигрантите.
Алжирецът влязъл в магазина планирайки да краде от него, но в крайна сметка нападна 20 годишната Виктория Христова, и я наръгва 10 пъти, преди да избяга.
Иронично камерите на ВМРО са го заснели.

След няколко операции състоянието на младото момиче се оправи.

Полицията разкрила нападателя, чието име е Салахадин Бин Аладин. Той бил извършил редица престъпления, откакто нелегално имигрирал в България.

През 2014 законите, касаещи имигрантите, позволяват на чужденците лесно да обитават България, но и да преминават в съседните страни, и целия Европейски Съюз

Това не е първият атакуван българин от започването на масовата имиграция в България.
И със сигурност няма да бъде последния. Заради жестокостта на престъплението, много внимание му бе обърнато, повишавайки националистическия дух в България.

Българите, които никога не са изпитвали проблемите на масовата имиграция, показаха много малко толерантност към действията на нашествениците.

Тези случки увеличават натиска върху сегашния кабинет, чиято некомпетентност и корупция кара хората да протестират повече от 5 месеца... Това е нова страница в историята на България, и може би на целия Балкански полуостров.

Бежанско цунами и нещо, от което трябва да се страхуваме, но още повече страх поражда факта, че огромна част от имигрантите не са Сирийци, а нелегални имигранти от Африка.

Първите очаквания за броя на имигрантите бяхя 45, 000, но сега по-вероятно е те да са около 200, 000.”

Много от пришълците няма да останат в България, заради и без това лошите условия на живот породени от изключително корумпирана икономика. Те ще се изместят в съседните балкански страни, а евентуално в по-либералната Западна Европа.

Както винаги еврейските ционисти успяха да създадат условия за престъпност и унищожение в югоизточна Европа, която по принцип не е тревожена от други освен циганите.
Използвайки сирийския конфликт като причина те притискат Европейските нации да приемат повече имигранти, повечето от които не са етнически сирийци.
Всичко това е представено като хуманитарна и благородна цел, а всъщност е лъжата на Израел, чиято истинска цел е дестабилизиране на гео-политическата ситуация в Сирия.

За щастие, национализмът в България се увеличава по-бързо от броя на паразитните имигранти.
Българските националисти имат пред себе си огромна задача, която е да предпазят своята свята и чиста земя, предпазвайки и тази на цяла Европа.

Задачата е не само да се напусне ЕС, законно да се поеме контрол над границите и 93% от законодателството, но ...
Имаме огромен дълг, който е да бъдем част от разрушаването на Марксисткия Европейски Съюз, отвътре или отвън. Също и да помогнем на нашите европейски братя които още са в този анти-европейски, еврейско доминиран ЕС.

English News: 1 Weekly Email - Sunna's day at 9.09pm GMT

Back to content